
luni, 4 iulie 2011
I just want to live while I'm alive.

joi, 31 martie 2011
Din copilarie.

...stie oricine, ca, pentru ca smantana sa devina unt, trebuie sa fie batuta mult si bine.
E ca orice lucru bun: ca sa iasa ceva de calitate e nevoie de multa munca. Un dram de talent ii este necesar si smantanei, trebuie sa fie o smantana sanatoasa, grasa, cu origini nobile. Dar talentul nu este suficient.
Bunica mea era talentata si facea cea mai buna mancare. Nu mai spun de prajituri.
Dar cel mai mult ma fascina un lucru. Cu ochii mei de copil, mi se parea o minune, cum reusea ea sa transforme smantana in unt. Mi se parea magiciana!
- ”Mamaie, spune-mi si mie care e secretul tau, cum ajunge smantana sa devina unt? Orice smantana poate sa faca asta?
- Uite cum se face, draga mea: trebuie aleasa cea mai cremoasa smantana. Apoi, amestecata cu putin lapte dulce o bati bine intr-o sticla, si daca ai noroc si rabdare, dupa ceva timp, o sa poti gusta untul obtinut.”
Imi amintesc si acum cuvintele ei: ”uite cata munca – si iese oleaca de unt!”
Dar nu se lasa. Mai tarziu, am aflat ca trebuie sa fii perseverent, inspirat si sa nu te dai niciodata batut ca sa obtii lucruri de calitate. Si gustoase in cazul nostru!:)
Asa e si cu Cremosso: seamana cu smantana, are calitati de unt, doar ca e un iaurt. Gustos si cremos.
luni, 10 ianuarie 2011
luni, 3 ianuarie 2011
Ce visez in deceniul 2 din sec 21:) :

* find a job that i like
* learn to ride a horse
* go to Sumatra
* buy a DSLR Nikon
* read one book/week
* acting lessons
* latin & standard dance lessons
* improve www.lumebuna.ro
* Master in photography/interior design/communications
* photo projects
* Enjoy all this, Live Life!
miercuri, 24 noiembrie 2010
joi, 23 septembrie 2010
o lume într-o privire.

Când am aflat prima dată despre Andrzej Dragan mi-am amintit de Portretul lui Dorian Gray.
Portofoliul său te poartă într-o călătorie fascinantă prin lume. Trăsături, priviri, mesaje. Sunt foarte mulți fotografi care fac portrete. Însă puțini spun o poveste. Te las să te convingi singur: