Recomand

sâmbătă, 27 februarie 2010

putin mai inalta ca viata.5 comentarii:

 1. N stiu cat e inspirat unghiul pentru poza cu arcusul si vioara.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-am adus aminte de acea pasiune de-a ta de a sta si a fotografia oamenii si obiectele din jur.
  Blog-ul tau te arata si te defineste, te personalizeaza in asemenea masura incat, pana si titulatura aleasa ma trimite cu gandul la posibilitatile infinite de a avea rabdare, de aprelucra si totodata gasi cele mai bune unghiuri si momente!
  Aviz acelui Anonim ce nu prea are habar de ce anume inseamna fotografia, cu adevarat artistica, in care mainile se ingemaneaza pe corpul viorii asemeni unui organism ce da viata acestui instrument nobil-vioara!
  Imi place in mod deosebit aceasta postare cu aceste instantanee, din simplul motiv (si nu chiar unicul)ca ai adus si mi-ai adus aminte de preocuparile tale inalte, artistice.
  Toate cele bune, ganduri alese si iti urez sa ai parte si pe viitor de modele , de artisti , de ocazii de a surprinde frumosul!

  RăspundețiȘtergere
 3. Recunosc, ai o inclinatie spre fotografie, dar baga banii intr-un aparat foto semipro daca nu pro, si lasa pozele facute cu telefonul in seama altora.

  RăspundețiȘtergere
 4. mersi anonimule, dar inca nu am bugetul necesar pt el, pt aparat, abia astept sa imi iau un aparat bun:)
  PS: doar o categorie am facut cu tel. ca n.aveam aparatul. pozele de pe blog sunt micsorate si se pierde din rezolutie:)

  RăspundețiȘtergere